Försenad

 

http://videofy.me/v/609781


Instagram

Följ mig på Instagram så följer jag tillbaka ;) är rätt ny så har inte så många följare så skulle bli jätte glad om du ville följa mig!
@anngelicas


Tips - Nagellack

Vill tipsa er om detta nagellack som är skit bra! Jag köpte det för 10:- !! ;) Finns att köpa lite här och var bland annat på ica. Om ni ser det här märket på nagellack så tveka inte speciellt om det kostar 10 kr. Så värt. Täcker på första lagret! Finns i flera färger dock har jag inte testat dem så jag vet ju inte om dem e lika bra som mitt oranga! TIPS!

Dress up day

Tja bloggen vet att min uppdatering inte är på topp men jag lovar jag tänker på er! Vet bara inte vad jag ska blogga om och jag behöver FLER förslag :) Så komentera vilket inlägg som helst vad du vill läsa om i bloggen allt från vanliga inlägg til svara på frågor till videos ;) KOM IGEN NU! Kommer göra allt!
 
Idag gick jag till skolan i klänning. Vi hade dress up day i skolan och då ska man ju vara lite extra fin så jag tänkte att det var sista chansen att ha klänning i år. Jag ångrar det lite...KALLT! Idag på morgonen var det inte varmt kan jag säga fick höra att det var 10 grader och jag gick barbent i klänning och en tunn kofta!! Sen när jag kom fram såg jag typ bara 2 till med klänning fast jag förstår dom andra eftersom det var svinkallt! Okej jag visste att alla inte skulle ha på sig speciella kläder men men ;)
 
Idag var det första dagen enligt schemat, fast det var från 10:00 så första lektionen gick bort ;) Jag och många andra var där lite innan 10 men lektionen började inte förs 11:20 missförstånd... As jobbigt! 
Hade spanska och Engelska. Vår engelska lärare är fett skön! ;)
 
Efter skolan plågades jag hem i kylan och direkt när jag kom hem fixade jag mat och kröp ner i soffan under en filt :) 
Sen messade Emelie och frågade om jag ville åka till Handen och kolla lite i affärer och jag hänkade på ;) Ingen av oss hittade något! Konstigt,
 
Nu sitter jag i mitt rum och väntar på att mamma ska komma hem hon skulle nämligen köpa hem godis till mig :)
 
 
I början av sommaren bärde denna idag
 

Inget att blogga om

Tja bloggen! Imorgon börjar jag skolan på riktigt :/ med vanliga lektioner. Men jag har tur och har sovmorgon till 10 ;)

Ligger i sängen helt ofixad med mjukiskläder. Det regnar och åskar ute :O det är helt grått ute..

Jag ska ta och måla naglarna nu ;) resultat kanske kommer upp på bloggen ;)

Jag har ingen fantasi dom om ni vill får ni gärna skriva i kommentarerna vad ni vill ha mer av i bloggen ;) Blir glad över alla förslag! Det kan vara allt från mode till videos mm KOMENTERA <3


Ingen header

Det blir ingen ny header idag det kråånglar och jag har ingen lust men det kommer kanske imorgon om ni har tur ;)

Kräftskiva

Halloj! Vid 4 ska jag gå till Emelie där jag ska vara med på deras gårdskräftskiva. Det är 2 längor som varje år har ställt upp tält osv ;) Jag har varit med 2 år innan det är tror jag ;) 
Vi ska väll umgås,äta kräftor, och ha skoj ;) Hehe det e kul på kvällen när folket börjar bli lite alkohol påverkade haha för då ska det dansas och a haha ;) Men detta inlägg blev väldigt konstigt ch fult men nu vet ni ;) Jag kommer ng göra ett mobilinlägg på platts ;)
 
Nu ska jag sätta in mina linser och vakna till liv innan jag kanske fixar en header ;)
Traditionell Kräftskiva
 

Teenager post

 

Dålig uppdatering

Sorry för den dåliga uppdateringen men  i kanske förstår att jag inte kan sattsa så mycket på bloggen nu när jag börjat gymnasiet. Började ju i onsdags så har velat vara aktiv och försöka snacka med folk osv så jag har mest tänkt på det den här veckan. 
 
Idag därimot ska jag försöka få ihop till minst 3 inlägg det är målet! ;) Så håll utkik kommer nog även komma en ny header ;)
 
Slumpad!

Pressent

Igår när jag började skolan fick jag ett paket av mamma TACK! ❤❤


Östra

Tja står i skolan nu och gör inget ;) stämningen är väll sådär jaha puss


Aj

Har så sjukt ont i nacken har fått massage haft värmekudde osv. Vet inte varför jag gör det här inlägget men det blir nog det sista inlägget idag så ni vet ;) går ju i gymnasiet nu så vill inte komma sent 2 dagen

Kollar på breakingnews ;)


Trött redan efter första dagen

Tja idag var första dagen på gymnasiet. Känndes så här faktiskt. Pratade inte direkt med dem i klassen och alla vaf helt nere. Hoppas det blir bättre med tiden;) det tror jag!

Kom hem vid 12 eftersom vi typ bars hade info men jag är då SJUKT trött!! Sov nyss i typ 1 timme men ska dra till Port med Emelie strax och fika ;)

Hörs senare


Ny header

Nehövde en ny så gjorde en på 3 minuter kommer inte att vara länge eftersom det snart är höst och bilden är väldigt sommrig så a..;) 

Naglar

Målade nyss mina naglar rosa glittriga :)


Gymnasiet

Nu borde du skriva om gymnasiet, dina förväntningar, om fördelar/nackdelar och vad du ser fram emot med att börja första dagen.
 
Fick denna fråga eller vad man aller det i en komenter så jag tänkte skriva om det nu!
 
Jag börjar gymnasiet imorgon. Självklart är jag nervös, jag har alltid gått med mina vänner och nu blrjar jag helt ensam. Eller det är ganska många som jag känner som ska börja i skolan men inte i samma linje osv :) Är rätt taggad men ändå inte sommarlovet är ju slut ;/
 
Jag ska börja i Östra gymnasiet naturvetenskap. Jag vet inte om jag kommer klara matten mm men jag ska kämpa. Jag ser faktiskt ifram imot att kämpa för ett mål eftersom jag haft rätt lätt i skolan innan så får jag en stor utmaning nu! Men jag SKA klara det.
Varför valde jag natur? : Jo för jag HATAR so eller jag typ.. Och jag fick högsta betyg i alla no ämnen så det blev typ självklart att jag valde det och inte sammhällskunskap. ;)
 
Mina förväntningar är väll att få bra lärare för jag orkar inte med dåliga haha! Nej men det är klart man vill ha skäna och bra lärare. Hoppas maten går och äta också och att eleverna och alla är trevliga. 
 
Skolan är jävligt lyxig, eget gym och grejer som man får gå till på kvällarna tror jag och jättefin caffeteria med kamin och grejer ;)
 
En sak som är skönt är att det är nåra, en station med pendeln är hur NICE som helst! 
 
Det jag ser fram imot med första dagen är att få träffa min nya klass,träffa nya vänner, få reda på lite mer om skolan osv :) 
 
IMORGON KÖR JAG GÄRNET HAHAH!
Slumpad!
 

Imagine

 Jag har fastnat på den här låten! Brukar inte lyssna på Eric saade men den här låten är skit bra :) Min syrra är lite irriterad på mig eftersom jag sätter på den här typ hela tiden i högtalarna hehe ;) Inte så jätte ny så ni kanske har hört den innan men om inte ge den en chans! Älskar videon SOMMAR

Nu

Hej alla fans haha driver ;) men idag är det ju måndag och många börjar skolan.
Själv börjar jag på onsdag ;)
Börjar få lite panik...vart tog sommarlovet vägen har liksom inte gjort något speciellt :/

Men just nu sitter jag i solstolen och solen kom nyss fram :)

Jag vill hitta på något idag det är ju liksom sista dagen på något sätt för imorgon måste jag typ fixa iordning massa osv. Börjar ju gymnasiet så vill vara lite förberedd måste kolla upp hur man åker vad jag ska ha på mig + fräscha upp mig ;)

Nu e solen borta igen :( men vi hörs snart igen 💜


Konfirmations firande

Tja idag gick jag upp runt 9 och fixade mig ;) skulle nämligen iväg och fira Zacky som konfirmerades idag Grattis ;)

Fört åkte vi till kyrkan och var där i den probbfulla kyrkan i typ 1 och en halv timme ;)

Sen åkte alla hem till Magnus och Sylvia (hem till Zacky alltså) och åt lunch. Det var typ deras släkt + vi (vi e typ som släkt hehe) Det var uppdukat med buffé så det var skit GOTT!
Innan efterrätten som var chokladkaka så ville självklart Kendra leka lite ;) Zacky öppnade pressenter osv ;)

Riktig mysig och trevlig dag ;)

Går inte att ladda upp bilder kanske kommer senare


The Voice

Vilka ska iväg till stan på the voice festivalen ikväll? Jag ska dit för första gången så jag har ingen aning om jag kommer tycka om det men det är bra musik så varför inte? :)
 
Ska fixa mig lite nu och sedan äta och dra PUSS!
 
 

Svar på tal ♥

Hanna om Shoppingen
Vart har du köpt väskan? :)
 
Svar: Jag vill helst inte skriva det i bloggen eftersom jag inte vill att alla ska komma med likadana väskor i höst ;) 
Men on du vill veta är det bara att skicka en till komentar där du skriver in din mail så kan jag säga i vilken affär ;)
 
TACK för frågan! ;)
 
 

Svarar på frågor ;)

Fick nyss en komentar med massa frågor! Wihoo ÄLSKAR SÅNNA KOMENTARER! :)
Ni kan också fråga vad som helst när som helst blir bara glad!
 
Hoppas ni hör något haha filmar med webbkameran som vanligt ;)

4 sätt att bära ett brunt skärp!

Fixade ihop lite outfits till mitt nya skärp jag köpte idag :) Det var dock lite stort men ska fixa det.Lite dålig bildkvalitet sorry!
 Komentera gärna vad ni tycker och vilken outfit du gillade mest!
 
1.
Virkat linne - BikBok / Kofta -? / Jeansshorts - Hollister / Armband - Bikbok /Brunt skärp - Kappahl
 
2.
Blus - GinaTricot / Shorts - Hm / Brunt skärp - kappahl / Nitarmband - BikBok Whitney Port / Örhängen - Kappahl
 
3.
 
Svarta jeans - Cubus / Stickad tröja - Cubus / Brunt skärp - Kappahl / Nitarmband - BikBok / Örhängen - Kappahl
 
4.
Klänning - ? / Brunt skärp - Kappahl / Örhängen - Pressent / Skor - SkoPunkten
 

Mini shopping

Var nyss i port73 och fick med mig ett brunt skärp och ett par örhängen REA ;)

Fikade på Nancys också med Emelie ;)


Godnatt

Ska sova om ett tag och får se vad som händer imorgon vet vad jag vill göra men vi får se ;)

Godnatt!


Kanin vakt och mycket att göra?

Jag har inte berättat för er att igår var Linnea här och lämnade sin anin Dumle. Jag ska passa honom i 3 dagar medans Linnea är med sin familj i Norge :)
Jag har ju varit det 2 gånger innan så jag vet hur man gör nu hehe ;) Ska strax ta och tömma hans låda och fulla på hö osv.
 
Efter det ska jag äntligen gå ner och sätta mig i soffan med chipsen och chokladen jag köpte ;) Har ju varit borta hela dagen och har fixat sminket och det ;)  Måste igentligen göra några saker till men jag orkar inte det, bla städa lite.. Snart är jag i soffan ;) 
 
PUSS!
 
 
 

Duktigt...

Jag har tröttnat på stället där jag hade mitt smink så nu har jag placerat om allt och ja....då skulle jag självklart tappa glaset där jag har mina sminkborstar s all sand spred sig på golvet .... tog upp dammsugaren och damsög upp sanden och dessutom en strumpa..duktigt Angelica HAHAH....
 
All sand ;) Jag ska slänga den Tv:n när jag får en ny hehe ;)
 
Så här ser det ut nu! :) Mer mysigt ljus i verkligheten :)

Shoppingen

/ Väska / Chips o Choklad / Värmespray / Deo /Isadora sminkborstar / Vit lösögonskugga / 2 armband /

17/08 - 12

Hejsan idag åkte jag till Farsta Centrum rätt tidigt med Emelie. Vi tog pendeln osv in dit. Shopping var dagens schema. Vi åt självklart lunch där också ;) Hehe på samma ställe som vi ätit på nästan varje gång ;) Det var super kul då det även var länge sen vi sågs. Har inte så mycket att berätta vi shoppade liksom :) 
 
Men när jag skulle åka hem (ensam hon skulle iväg med sin pappa) så åkte jag självklart fel...Fan! HAHA jag sprang till Tunnelbanan och glömde kolla skyltarna så jag hoppade på fel tåg... Åkte en station fel och fick byta och åka tillbaka.
 
Sen när jag kom hem lämnade jag bara mina shoppade saker och åkte vidare till Ica Maxi där jag mötte upp Emelie. Först fick jag gratis tuggumi paket om jag gillade Ica Maxi på Facebook så why not? ;) Hehe.
Sen kollade vi runt bland sminket ett LÅNGT tag och tvekade väldigt mycket men sen tog vi våra saker tillslut ;) Köpte lite gott tills ikväll också.
 
Kommer 3 inlägg direkt efter detta!!

 
 
 

Farsta centrum

Hej bloggen idag vaknade jag runt 10;30? och bestämde att jag skulle åka in till Farsta och shoppa med Emelie;)

Jag hittade lite nödvändiga saker som ni får se när jag kommer hem :)

Emilies pappa hämta henne för att åka till emelies nya gymnasium så jag sprang till tunnelbanan o hoppade på fel...vafan!! Så nu har jag åkt tillbaka och står och väntar på pendeln PUSS


Kaffe

Jag måste bara tipsa er som gillar kaffesmaken på nått sätt men ändå tycker det är äckligt att driva det. Pappa köpte några godisar som är som karameller alltså hårda och smakar kaffe. Jag har blivit beroende av dessa och à det finns inte så mycket att säga;) Det blir ju såklart sötare och konsistensen är lite kola aktig.

Dem heter KOPIKO och finns att köpa i Haninge centrum i en kaffe och te butik som sitter i hop med Café Momo (annars ligger den precis brevid)

Skadar inte att testa annars får ni ge dem till era föräldrar eller nått ;) OBS ge inte upp efter första ta en till för i början är de inte så goda hehe ;)


Barnvakten har jobbat klart

Jobbat och jobbat jag tycker det är kul ;) 
Men för någon timme sedan åkte Kendra hem till sitt, känns tomt efter en hel dag med henne. Hehe. Hon ät 6 år och en familjekompis barn eller vad man ska säga. Och stört skön ;)
När hon kom så segade vi lite framför ett spel, ritade lite osv.
Sen gick vi till en lekpark och var där ett tag och åkte rutchkana osv ;) 
När vi kom hem igen "lekte" vi gömma nyckeln. Detta gjorde vi rätt mycket under dagen när vi inte kom på något att göra.'
 
Sen vid 11 körde mamma oss till McDonalds där vi käkade lunch (jag hade fått lite pengar av dem,ville inte ta imot det känns så konstigt på något sätt men ja) så vi åt där varsin Happy Meal, jag böt ut pommesen till mellan men annars tog vi samma chickn bits osv ;) Tog även varsin efterrätt jag glass Kendra Milkshake ;) 
Hade glömmt busskortet så vi fick gå hem i värmen. Men det gjorde inget ;) 
När vi kom hem var det så varmt så vi var innte och pysslade med glitter och massor av paljetter osv ;) 
Var lite på baksidan mm.
 
Sen kollade vi på en film Tummelisa haha jag somna eftersom jag bara sov 5 timmar inatt ;) Men jag vaknade typ hela tiden och frågade vad som hade hänt ;)
 
Sen var det dags att åka hem för LillPlutten och hon glömde nästan alla sina saker här hehe Duktigt av mig ;)
 
Bildlöst inlägg då jag inte håller på med mobilen när jag ska leka ;) 
 
Hade faktiskt jätte kul idag iallafall!

Gårdagen Ung och födelsedagsmiddag

Hej förlåt för dålig uppdatering men hade ju en förklaring till varför imorse ;) Ser att Linnea har gjort några skoj inlägg HAHA! 
 
Tänkte jag ta och berätta lite om igår:
Jag ställde min klocka på 08:50 och gick upp strax efter 9 och började fixa mig. Jag och Linnea tänkte dra in tidigt till stan och det gjorde vi ;) Vi tog Pendeln och klev av vid TC där vi först gick och kollade i skal butiken där Linnea köpte ett nytt skal, äntligen hehe ne skoja.. ;) Nej men jag behövde inget nytt så jag sket i att änns kolla till mig själv. Alltså Iphone skal om ni inte förstod.
 
Sen efter det gick vi till Kungsan där som ni nog alla vet att Ung08 håller hus nu! Vi var där förra året men då tyckte vi att det var rätt tråkigt så vi gav det en chans till. Och denna gång var det MYCKET roligare! 
Eller asså jag tycker perssonligen inte att det är så jätte kul i själva tälten men man går ju runt och snackar, tar lite tatueringar (haha), och bara chillar. Roligare änn att sitta hemma.
Vi dansade typ nått tv spel som man ska härma dansaren och a.. svårt att förklara, vi dansade dansmatta också ;)
Men det roligase var när vi gick till några sköna brudar/tjejer haha som visade oss steg till en Flashmob! Skit kul!! :)
Asså vi stod där och dansade ,ed dem 2 så det var typ bara vi och det kom värsta publiken HAHA! Asså hut vågade vi? Folk filmade och allt hehe Det var SKITKUL! :)
Åkte världens varmaste buss hem också FY
 
Och Igår fyllde även min mamma år!! ♥ Grattis i eftreskott älskade mor!
Vi drog hem runt 15:30 från Ung eftersom min familj skulle fira mamma. Åhh vi åt världens godaste mat! Kräftor!! :)
Älskar det! Till det blev det pajer, ostar, baugetter (stavning?) mm. Jätte gott! 
Vi myste ute på altanen med tända ljus och till efterrätt åt vi jordgubbar och blåbär mmm... Sen lite godis som mamma fick haha ;) Asså hon fick en korg med massa gött typ champange och godis osv av pappa ;)
 
Men det var väll gårdagen och den var MYSIG som få!
 
Tog bara 2 bilder så det får räcka ;)
 

I Believe I Can Fly :D


BÄÄÄÄÄÄ!!


Barnvakt

Tja sitter i soffan nu och dricker te. Har varit vaken i en halv timme typ. Är jäkligt trött eftersom jag har sovit i 5 timmar:/

Men idag ska jag vara barnvakt åt Kendra. Ska bli kul faktisk och hon kommer om typ 30/60 min ;)

Kunde inte blogga igår var upptagen få ikväll när Kendra åkt hem så kommer det MÅNGA inlägg om igår och idag eftersom jag inte kommer kunna blogga under dan :)


Mot Kungsträdgården

Sitter på pendeln IGEN men denna gång inte för att möta syrran utan idag ska jag och Linnea in till Ung08 ;)

Tyckte inte att det var så jätte kul förra året men det förtjänar en stund till.

PUSS!vi hörs senare


Matta naglar

Köpte även ett matt topp coat idag.
Jag tänkte tipsa er om detta då jag själv testade det nyss och det var SUPER COOLT och bra.

Det gör dins naglar matta. Och de är en jätte skön konsistens på naglarna efter! De känns inte klibbiga eller så ;)

Du målar ett vanligt nagellack och låter det torka. Sedan målar du detta över och naglarna blir matta!

Finns på HM för 29:-

På nedersta bilden är ena nageln matt syns mer IRL ;)


Nya skal

Idag när jag var i stan köpte jag 2 nya skal till mobilen :) jag har haft min mobil i 9 dagar och har redan 3 skal hehe ;)

De ser fula ut på bilden men är jätte fina i verkligheten så ni vet ( den vita ser jätte ful ut på bilden!)


På stationen

Tja just nu står jag på pendel stationen och väntar på pendeln ;) den kommer om 4 min.

Jag ska in och möta syrran igen hehe men idag ska vi köpa nått hemligt ;) mamma fyller år imorgon :)

Jag vet inte vad jag ska blogga om men vi hörs senare!

Ful bild men men


Dekoration

Köpte dessa 2 söta ljuslyktor idag på Indiska. Det var rea så de kostade bara 25:- tillsammans!

Älskar dekoration ;)


Lunch i stan

Hej hej!
Idag åkte jag in till stan runt 11 med mamma. Där mötte vi upp Julia som jobbar vid östermalm, träffade även Sylvia (familjevän) eller vad man säger :) Men jag Julia och Mamma hade planerat att äta buffe idag. Så det var det jag gjorde inne i stan ;)
 
Vi åt på ett ställe som heter Rice och ligger en bit i från själva torget på östermalm. Thai och sushi Buffe! Hur gott som helst!! 
 
Proppmätta gick vi där ifrån och Julia drog tillbaka till jobbet medans mamma och jag gick in i typ 2 affärer, vi tänkte stanna lite längre men vår lilla vovve måste promeneras ;) 
 
Väldigt mysigt var det iallafall!
 

Solstolen

Tja jag har nyss gått ut och lagt mig i solstolen, det är lie molnigt men lite sol finns det ;)

Jag kom nyss hem från stan vad jag gjorde där berättar jag senare :) Då kommer även ett inlägg om gårdagen och ett till planerat inlägg + mer ;)

Har varit dålig på att uppdatera men om ni kommenterar mer uppdaterar jag mer!


Tv mys

Kollar på Os avslutningen nu åh vill vara där!!! ;)
Nyss kollat på film och gossar nu med Tindris vovven ;)


Kolla och se

Haha mobba inte mina ögon när jag kollar upp!
 
 

Os FINAL!!

kom igen nu SVERIGE TAGGA!!!! ;)

Handbolls final Sverige mot Frankrike för er som inte vet ;)


godmorgon

Godmorgon solstrålar ;) jag har inte värsta blogglusten då ni aldrig kommenterar! Kom igen nu! <3 jag vet att ni kan,mer kommentarer = mer uppdatering ;) LOVAR

Iallafall idag ska jag vara med Linnea vet inte vad vi ska hitta på. Vi ville bada men vädret är inte på vår sida idag :/ men nått ska vi väll hitta på ;)


den första colan på Mars

Haha var tvungen såg denna idag med Linnea ;)


Tips - Cactus

Tänkte tipsa er om denna↓ En dricka (juice?) i smaken Cactus. Den är jättegod!! Lite speciell men jag tror att ni tycker den är lika god som jag gör :) 
Färgen är lite läskig men kul ;)
Märket är Tymbark och finns att köpa i mataffärer (coop Maxi osv). Mamma käpte ett 4-pack med massa olika smaker bla kokosnöt som jag ÄLSKAR!
 
Men TIPS till alla bloggläsare! ♥
Sorry för dålig bild!

11/8 -12

Hej idag åkte jag till Linnea lite spontant för att sola.
Vi tröttnade efter ett tag och cyklade ner till Raman för att ta ett dopp ,väl där nere blev vi lite crazy och badade toppless mm hehe ;) Men det var inga där! såklart.Men det var skit kul och vi var as knäppa, hände massor! Minnen <3 
 
Sen när vi kom tillbaka satte vi oss på terassen och åt lunch i solen, SMASKENS! 
Efter ett tag var det dags för Linnea att fixa sig eftersom hon skulle iväg till Handen och träffa några kompisar. Så jag flätade hennes lugg och sedan gick vi till busshållsplattsen och jag åkte hem.
 
Väldigt rolig dag, hade bara tänkt att vara hemma och sen hade vi bara tänkt ligga och sola men det slutade hel VILDT! ;) 
 
Ses strax PUSS!
 
Bilder från dagen :)

Solarn

Tja alla livsnjutare!
Just nu ligger jag hos Linnea och solar :)

Har laddat upp med böcker (har inte läst ut en bok i hela mitt liv?)
Och apelsin ;)

Klarblå himmel idag LIVET LEKER! ;)

Funkar inte att ladda upp bilder de kommer senare


Pizza och Thaimat

Ska snart sätta mig och äta middag :) mamma och pappa är och löper pizza och Thaimat :)

Är inte så hungrig eftersom jag nyss åt en glass men mat e så jävla gott så det får jag såklart i mig iallafall ;)

Mmm...


Onödigt inlägg

Tja just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik :)
Har nyss duschat, smörjs in benen osv.

Har inget att skriva om eftersom jag bara e hemma och inte gör något speciellt.

Men nu måste jag ta lite mat!


s•m•i•l•e


Smoothie

Tje gjorde mig nyss en Smoothie med blåbär hallon jordgubbar och mer ;)
Jätte god!!

Skulle gå ut i solen men nu har den gått i moln och snart går den ner så det blev ingen sol gör mig idag heller :/
Min brynet börjar försvinna :(

Men här e en bild på Smoothien och den lilla sol som varade i 20 sek :)


Min dag/kväll

Tja idag har jag varit med Linnea då vi bara var hemma och chillade ;)
Vi gick ut och satte oss under taket när det regnade med filtar mackor te mm;) spelade kort där ute MYSIGT

När jag kom hem åt jag middag o har kollat på en film med familjen :) lekt med mobilen och filmat med en rolig app med mamma och Julia haha dör..

Men nu ska jag bjuda in mig på Julias rum när hon ska sova


Just nu

Ligger jag i gästsängen igen ;) vi gick och la oss 4 igår natt så idag vaknade vi rätt sent. Åt frukost runt 13 och nu har vi bara målat naglarna och slappat ;)

Ville bara uppdatera lite


Sova?

Ligger i gästsängen nu i kanske ska sova snart ;) mår inte så bra säkert Glassens fel då jag mår illa av grädde och det var det som stod högst upp på ingredienserna. Men jag säger godnatt nu så får vi se när vi somnar här i Lilo house ;)


Ben&Jerry's

Dessa godingar köpte jag i Linnea idag :)


Dagen

Hej!
Idag runt 13 åkte jag hem till Linnea för att sedan åka och leta skal till mobilerna :)
Men innan det visade hon mig lite appar till min nya Iphone och då fick vi syn på ett erbjudande på Ben&Jerry's. Appen heter Rabble (tror jag) och den ger dig en massa erbjudande denna gång 20:- rabatt på B&J ;)! Den e gratis!!As nice :)
 
Så vi åkte till Ica Maxi och köpte våran glass. Funkade först inte då vi inta hade fyllt i vart vi var ;) Hehe koplicerat, men tillslut fick vi varsin B&J för 30:- st!
 
Efter Maxi åkte vi hem till Linnea igen för att ata glassarna men de var helt smälta så det blev fysen för deras del ;)
 
Istället åkte vi till Coop för att byta buss till Truckvägen (länna). Bussen skulle gåom 10 min från Coop så vi KUTADE till Mc Donalds och köpte cheesburgare att äta på bussen.
När vi kom fram gick vi först till MediaMarket, men hittade inget skal vi fastnade för (eller det var mest Linnea som skulle köpa men jag kolade också lite). Så vi gick vidare till Elgiganen och fler affärer i Länna.
Vi hittade inget fint så då åkte vi direkt till Handen C där vi också kollade på skal.
 
Efter letande i nästan ALLA butiker fastnade vi inte för nått!
På väg till bussen köpte vi varsin STOR Slash för endast 5:- !! Billigt.
 
När vi kom hem till Linnea åt vi glass kollade lite på Os, åt middag och gick sedan ut i regnet för att fota (bilderna nedan) Blev inte så lyckat men men ;)
 
Bestämmde runt 21 att jag skulle sova här så det var bara att hämta grejer och tillbaka hit :)
 
Snart ska vi äta Ben&Jerry's har fortfarande kvar. Och kolla på film?
PUSS!
 
 

Väntar på bussen

Tja just nu måste jag skynda mig ;) Jag o Linnea väntar på bussen vid Coop som tar oss till länna! Vi ska kolla på skal till våre Iphones :) Sprang dom fan för att hinna köpa varsin cheesburgare på donken ;) Linnea på busshållsplattsen


Nytt skal

Idag runt 14 åkte jag in till stan och mötte min syrra :) vi käka Donken och sen gick vi till en butik där de sålde IPhone skal jätte billigt!! Alla kostade 60:- styck :) Så jag köpte ett rosa med glitter me gusta gusta ;)


Mindfuck

Här har ni några inte allt för svåra bilder! Hitta felet :) 
Ska jag lägga ut fler?
 

Victoria's secret

Alla mina victoria's secret produkter. Den röda är syrrans ;)


Presenter

Det här fick jag igår när jag fyllde år! :D Jätte nöjd över allt! TACK SÅ MYCKET!
Snart kommer ännu ett mobil inlägg nu när jag har en Iphone ;) hehe!
 
 
 / Knall rosa spetts tshirt / (tub) Kjol / Kort / 200:- / Iphone 4s vit (hörlurar till) / Hjärtan (kan hängas på smycken eller väskor / Bh:ar / trosor / Victoria's secret bodylotion / Concealer / + lite godis /
 
Tack ännu en gång!
 

1dag med älsklingen

Ja nu har jag haft min älskade IPhone i 1 dag! ;) älskar den sååå mycket :) Favvo appen är nog Instagram eller Rumble ? ;) hittills Men lite senare åker jag nog in till stan?


blogg.se appen

Så där nu har jag fixat så att jag har blogg.se appen på min nya IPhone :) kommer kunna blogga jätte mycket ÄLSKA ;)


Grattis till mig! :)

Yey idag fyller jag år !! :D Väcktes klockan 9 av mamma och pappa, frukost på sängen och presenter :) Fick min älskling! Iphone 4s vit :D Super glad och den laddas just nu så snart kan jag använda den! ;)
 
 
 

Hiss/Diss?

 
Gina Tricot har ju rätt nydligen skaffat smink och beauty produkter. Är sugen på att testa lite därifrån ;)
Någon som har testat Gina Tricots smink produkter? I såfall Bra eller Dåligt? :) 

Mabye?

318705_3525504824538_144711798_n_large
 

Imorgon blir jag 16 år!

WOOHOO!! Imorgon fyller jag 16 år! :) Jätte GLAD! Är typ as taggad hehe! Nice nice nice! :) Haha bombat inlägg men ville bara säga att detta kanske blir sista inlägget som 15 :O HAHA eller nej jag ska blogga som fan nu! ;) 
 
Galet inlägg

Dagen

Vaknade faktiskt rätt tidigt idag ,runt 10? ;) Tror jag iallafall! Eftersm det var sol ute så gick ja och la mig ute en stund :)
Efter ett tag blev jag rastlös och ringde Linnea, vi kom överrens att cykla till raman (standard) ;)
 
Efter en rätt lång väntan (haha) cyklade jag ner till Linnea och vidare till Raman :) Vi badade trotts att vädret inte var på topp. Blåste och var mulet, men solen kom tillslut lagom till att gå där ifrån ;)
 
Sen cyklade vi hem till Linnea för tt hämta pengar och sen drog vi till Mini golfen! Första gången för i år för mig! ;) Linnea blev lite sur AHAHAHA! ;) Så hon skrev 7 på alla sina poäng så då vann ju jag ;) Hehe vilken match! (menart)
 
Sen direkt efter golfen tog vi cyklarna till Maxi och köpte godis mmm.. gott! Åkte hem direkt efter det..
 
Så nu sitter vi hemma hos mig och jag håller på att "städa"/blogga :) Har bara damsugningen kvar!
 
PUSS!
Godis! :) 

väntar

tja sitter i solen o väntar på att Linnea ska bli klar :) vad vi ska göra e halft bestämmt? :) men jag ska äta nu puss :)

R♦O♦S♦A

 
Asså haha vet ni hur lång tid detta tog helt sjukt! ;) 

Kvälls mys

Tja alla läsare :)
 
Eftersom det var en otrolig fin kväll så åkte jag och Linnea ner till Raman för ett kvällsdopp! :)
Men innan det åkte vi till Ö&B och köpte frill, chips, läsk sedan till Coop och köpte korv och bröd! :) Vi skulle nämligen grilla :)
 
När vi kom ner tog vi lite bilder sedan badade vi ett bra tag (kvällsdopp) hur mysigt som helst innan vi tände grillen. Det gick inte direkt bra :/ Grillen tändes och vi böt om när vi var klara hade den slocknat HELT och gick inte att få igån igen!! Rå korv gott.. Men vi hade ju chips så vi överlevde ;) 
 
Men men man lär sig av sina misstag HÅLL KOLL PÅ ERAN GRILL! :) 
 
 
 PUSS! 
 

Photoshoot 3/8 2012

Idag gick jag och Linnea ut i skogen och fotade lite (dock försvann  den finaste bilden på oss båda!)
 
Kommer kanske upp någon enstaka bild senare :) Enjoy! ;) 
 
 
 

Just girly things

Tumblr_m6swz3ohoc1r7769mo1_500_large
401330_282159778510088_1018063114_n_large
7164561157_c7206c753b_b_large
 

Gårdagen och dagen!

Hej bloggen! Jag vet att uppdateringen har varit dålig men jag har inte haft tillgång.
Gårdagen kortfattad:
Igår vid 17 gick jag till Emelie (granne typ) hehe för att sova där :) Hon överaskade mig med 3 rätters middag och pressent! :) Jätte snällt! Jag fyller ju år på söndag så det var som en födelsedags middag i förskott typ ;) 
Det var skita gott och vi hade en trevlig kväll! Chattroulett, mat, ljus, vattenmelonsdricka (typ nån läsk grej i en urgröpt vattenmelon) ;) NICE! 
Sov på en dubbelsängs madrass och hade det allmänt chill! ;)
 
Dagen kortfattad:
Vi vaknade och fixade oss lite sen drog jag hem och bytte om till shorts och åt frukost. Sen drog vi till stan för lite shopping :) Men ingen av oss var shoppingsugna och ingen hittade något REKORD! Men jag tänkte ändå inte shoppa loss eftersom jag önslar mig kläder och en Hollister spray osv :) 
Vi kom hem runt 16/17 ? efter att åkt fel HAHAH! 
 
Nu sitter jag framför youtube och chillar galet, dissade Paradise med syrran för yputube (hur kan jag?) jaja PUSS!
Första pressenten för i år ;) 

Låg uppdatering

Sorry det här blir nog det första och sista inlägget för idag.
Ska packa lite nu och sen drar jag till Emelie och äter middag och sover sedan där :) Vile bara få det sagt så ni vet att jag finns! ;) 
Men kommer nog inte blogga ikväll men imorgon lovar jag er uppdatering ;) 
 
Just nu :)