Militär grön och guld kors


Plugga med godis

Hej alla gulliga läsare som har stannat kvär fast jag inte har bloggat speciellt bra på sistånde. Ska försöka blogga mer när jag hinner och bygga upp statistiken :) 
 
Idag MÅSTE jag plugga :( Kommer inte kunna vara med kompisar eller nått för jag har mer än 10 sidor i matte boken att göra + svenska prov på tisdag och på måndag hinner jag inte plugga på det för då har jag insparkningsfest med skolan. HAr Kemi också. Mycket plugg idag alltså tur att man har godis som kan hjälpa en på traven ;)
 
En bild från i förrigår.

♥18 år!♥

GRATTIS världens bästa syster! 18 år kan inte fatta att du har blivit så stor ;) ♥

Nacka Forum och Kvällen

Tja länge sen jag vet!
Idag åkte jag in till Nacka forum med Linnea :) När vi kom dit kollade vi en stund på nån mode visning och så var Molly Sanden där och sjöng.
Vi kollade i lite affärer och jag hittade en fin blus och ett par örhängen som jag älskar, skit coola ;)! Bilder finns längre ner.
Vi tog en fika på Expresso House också. Båda tog nån cheescake med typ kakor på hehe. GOTT och mäktigt! 
Sen kollade vi lite till och sist men inte minst gick vi in på JamJam och köpte godis. Det är lite kul att köpa godis i sånadär "gamaldagsa godisaffärer". Vi åkte hem runt 17:30.
 
När jag klev av bussen blev jag upphämtad i regnet av mamma och pappa och så åkte vi till Mias och käkade middag. Pizza time! 
Min älskade syrra fyller 18 år idag så igår hade vi släkt och vänner hemma och idag har hon kompisar hemma på middag och sen drar dem ut! Det var därförvi åt på Mias och det är därför jag just nu sitter hemma hos Linnea och hennes familj :) 
 
Så nu vet ni vad som hänt idag. Hoppas ni uppskattar att det ändå kommer in ett inlägg nån gång ibland!
Fikat ;)
 
Blus - NewYorker 
Örhängen - BikBok
 
CANDY ;)
 
 
 
 

Kina restaurang

Hinner slänga in ett lite snabbt inlägg. Strax ska jag iväg till en restaurang med familjen. Gott! Ska äta buffe på en kina restaurang i närheten :) 
 

Dans

Jag skrev ju i det förra inlägget att jag var på dans i onsdags. 
 
Jag har börjat på dans med Linnea :D Vi dansar nu en gång i veckan och det är grymt roligt! ÄLSKAR DET!Haninge Haninge Dansstudio Showdance. 
 
VI hade funderat ett långt tag på att börja och förra veckan var vi och testa och båda föll för det! Gruppen känns jätte bra och våran lärare är en ung tjej som är skit snäll ;) 
 
Så nu vet ni att jag tränar dans på onsdagar :) 
 
 
Låten vi bygger upp korografin till just nu:
 

Veckan

Den här veckan har jag inte bloggat något! Jag sa att jag skulle skriva om varje dag i ett inlägg men jag minns inte vad jag har gjort och det kan inte varit något speciellt. Eller jo onsadagen och torsdagen kan ni läsa om nedan ;) 
 
Ons: I onsdags gick jag i skolan som vanligt, efter skolan åkte jag till tandläkarn och fixade med tandställningen. Fick några väldigt possitiva nyheter. 1:jag fick se en bild hur mina tänder såg ut innan jag fick min tandställning, HEMSKT! Jätte skönt att man ser en STOR skillnad. 2: Jag kanske kommer få ta bort tandställningen redan i jul!! Fast det är inte säkert men man kan ju hoppas.
 
Sen på kvällen så hade jag Dans. ÄLSKAR! :) Mer om det i ett annat inlägg.
 
Tor: I torsdags så hade vi vandring med skolan. 1,5 mil OMG det var skitjobbigt då jag tror att vi gick extra långt, kom typ vilse. HAHA asså det var jobbigt eftersom det var lera och vatten typ över allt + att man bara kunde gå på led för att det var så smalt. Men det roliga var när folk ramlade asså HAHAHA!! Ser ju så jävla roligt ut, och vi kanske ramlade 6 gånger samanlagt ;) Det var skithalt på rötter och när man är trött så orkar man inte riktigt lyfta på fötterna... Våra idrottslärare sa att vi skulle få njuta av naturen men det ända man såg var sina skor eftersom man var tvungen att kolla ner hela tiden så man inte snubblade ;) Åt lunch i skogen också. Lite mysigt var det ändå. 
Det var på ett ställe där min lärare fick offra sig för en bro hade gått sönder asså går inte att förklara men fick fick balansera över rätt djupt vatten ;) 
 
Det var väl det viktigaste som hänt i veckan. Jag har inte bloggat på grund av att jag har haft fulle upp med skolan. Har haft ett matteprov, kemitest mm. Men nu ska jag göra minst 2 inlägg till idag ;) 
 
 

Fullt upp

Jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen!
Hinner verkligen inte med bloggen nu. Jag går den hårdaste linjen på gymnasiet och det är fullt upp hela tiden. Får dissa mina vänner typ varje dag och a.. Men imorgon eller i helgen så ska jag skriva om alla dagar i veckan och berätta lite saker WIIE!;)


Lila och silver

Målade nyss mina naglar och blev faktiskt väldigt nöjd förutom att det lila lacket blev lite fläckigt ;) älskar det silvriga ;)


Skolan


Klädhörnan

Hej de senaste dagarna har jag varje kväll hängt upp en outfit som jag ska bära dagen efter. Jag gjorde detta för att det känndes så tomt vid min ena dörr (använder bara den andra). Men jack gillar det så här ser ni gårdagen och morgondagens outfits och accesoarer. Sorry för dåliga bilder.
 
Gårdagens:
 
 
 
Morgondagens:
 

Förändring!

Vill verkligen göra något med mitt hår har haft brunt i olika nyanser, mörkblond och rött. Vad ska jag göra? Ska jag färga? Vilken färg? Åhh här nedan är några förslag haha de ser konstiga ut och jag vill inte ha nån av dem färgerna men men ;) Mitt hår jag har nu är bilden längst till vänster ;) Vad tycker ni?





 
 

N♠Y♠T♠T

Lite försenat inlägg men här har ni det jag fick hem från Farsta centrum i söndags :)Fick med mig en virkad blus med detaljer i bak (mer vit i verkligheten) och lite skönhetsprodukter. Inte så mycket men är väldigt nöjd!
TACK mamma♥
 
 
 

Snart

Efter jag har pluggat lite matte ska jag uppdatera er ordentligt, jag lovar! ;) funkar inte att göra en massa mobilinlägg så om ca 20 min kommer det minst ett inlägg sen kommer det fler varefter LOVAR! Ni ska få se mini shopping outfits mm ;)


Redan

Är på väg hem nu slutade 11 men stannade och åt lunch och så ;) nice! Hemma om 5 min unigefär gå måste jag kolla upp 2 uppgifter i svenskan som ska vara klara i morgon. Tror bara att jag gör den ena eftersom dem gjorde något viktigt när jag var sjuk. Aja sen ska jag göra några tal i matten sen duscha och kanske film? Har kommit in i nån film period ;) sitta i sängen och kolla på film, hur mysigt är det inte?


Fuck

Ååå arg som fan! Krigade upp tidigt imorse och åkte till skolan. Skyndar mig till skåpet och till lektionen. När jag kommer fram är det ingen där... Letade runt i hela skolan och gick till min mentor och expeditionen. Dom säger det står på fronter att svenskan är inställd!! Asså vafan är på väg hem igen nu då


Farsta och film

Kom nys hem från farsta där jag var med mammi en kortis. Fick en tröja och lite småsaker :) Bilder kommer senare!
Nu ska jag kolla på 3D film, har laddat upp med lite gott så nu kör vi ;) BLOGGAR MER SENARE ;) 
 
Sorry dålig bild

Insperation


Söndag

Redan söndag! Helgen går för fort, men ska ändå bli lite skönt att gå till skolan imorgon har inte varit där på en vecka nu så.. ;) Har inga speciella planer för dagen, ska bara vara hemma och plugga? Nja kanske inte men typ ha hemma spa, duscha, smörja in mig, måla naglarna osv. Men jag håller på med några inlägg till bloggen men internett fuckade ur så det tar ett tag till HÅLL UTKIK! ;)
 
 

Äntligen!

 
Här har ni del 1 av min sminkkollektion ;) Vet inte vad som hände men när den laddades upp blec den jätte skakig men hoppas ni står ut ;) Del 2 kommer! 
 

Hiss/Diss

Hösten! Igentligen hatar jag hösten men jag gillar alla mys kläder och tänk efter hur mysigt det är att komma hem från skolan och bädda ner sig med tända ljus framför en film ;)
 
Stickade tröjor! Jag är bara helt kär i dem....
 
Min skolmat! Jag tycker faktiskt att min skolmat i nya skolan/gymnasiet är bra för att vara sån mat ;) Finns alltid sallad och massor ;)
 
Iphone! Jag hade en Samsung innan jag fick min Iphone och den var rätt gamal så man kunde typ inte göra så mycket med den. Men jag älskar min Iphone helt enkelt :)
 
Mörkret! När det är höst blir det ju mörkt också det gillar jag inte :/ Lite dubbelmoral här hehe.
 
NewYorkers hemsida! Man kan inte e deras kläder??
 
Facebook och statusar! Jag stör mig jätte mycket på folks statusar, eller vissa ni kanske fattar vilka statusar jag menar ;)
 
Att ha stökigt rum! Måste dissa det här för jag hatar att ha det ;) Det är oftast kaos i mitt rum ändå hehe. 
 

Kom inte på så mycket nu men jag kan börja  göra Hiss/Diss oftare om ni vill! :)

Kräftskivan (försenat)

 
Här har ni några bilder från kräftskivan förra helgen! Inte så mycket att berätta förutom att det var grymmt kul och mysigt! :)

Höst

Jag klippte ihop ett kollage som jag tycker passar nu när det är höst! (det var jätte jobbigr haha). Två outfits och lite blandat i mitten.
Jag kommer köra på vinrött, stickat, uggs och smycken i höst då jag är kär i stickat!!

Ska försöka ta tag i bloggandet igen

Rubriken stämmer så ikväll blir det minst 3 inlägg till! Tror jag får upp sminkkollektions videon också, kommer mode,hiss/diss,bilder mm ;) 
 
Kollade nyss klart på en film på datan så bilden är från lite tidigare idag ;)



 
 

Favoriter

Det här är mina sminkfavoriter just nu! Har ni någon fråga är det bara att kommentera ;)

Nu ska jag kolla på en film sedan kan jag radera den och få minne till min sminkvideo som jag har lovat så har ni tur så kommer del 1 idag :)


Myskväll

Tja var hemma från skolan idag igen eftersom jag e förkyld fortfarande :/ kunde inta vara med på tältningen heller :(
Idag mötte jag upp Linnea vid typ 3 i handen. Där köpte vi chips och godis (dip men glömde gräddfilen) och hyrde skräckfilm. ;) vi kommer bajsa på oss ;) haha!

Kommer bli jätte mysigt för jag ska sova där så vi kommer ha kuligt hela kvällen och kolla på film mm :) <3 kommer bli toppen.

Ska ner och äta snart så PUSS


Jag orkar inte

Fml!!
Sjuk idag och just idag ska en säljare komma till min skola och jag skulle köpa en jävla räknare Nu kommer jag få köpa för typ 600:- istället för 500:- och läraren kommer inte fatta min! Plus imorgon ska vi tälta med skolan om jag kan hänga med. Vi kommer bli nollade av 3:orna och ska ha dubbla kläder av allt så vi kommer typ bada :/ vafan allt kommer ju inte få platta i väskan sovsäck i madrass + JAG HITTAR INTE LAPPEN så vet inte vart vi ska samlas och ha med oss!


++++


Nudlar och glass

Har gjort i ordning nudlar och efter det går vi över till glassen asså jag måste äta när jag har tråkigt och när jag pluggar så om jag e ensam hemma då äter jag då ni vet ;)

Ska hämta glass nu och sen börja med spanskan ska ha skrivit en text tills imorgon


Sjuk

Tja just nu sitter jag i soffan och slappar. Hemma från skolan idag har sjukt ont i halsen och täppt i näsan :(
Skulle varit bra om jag var i skolan men jag får plugga hemma. På torsdag ska jag göra en speciell sak vad får ni veta senare;) vill inte vara sjuk då!!

Bild från igår när jag pluggade kommer väl se liknande ut idag


Kräftis

Tja just nu ligger jag i soffan i onepicen och förbereder mig på att resa mig haha wtf? ;) men jag ska ta och föna håret och sen ska jag göra mig iordning och så. Vi ska ha kräftskiva hemma (igen) och linneas familj, och Zacky och Andreas familj :) kuligt!

Så ikväll sitter vi ute och tänder ljus och moffar god mat bilder kommer sen!


Om de senaste dagarna

Jag har inte haft blogglust och inte hunnit blogga på några dagar. Har inte gjort något speciellt gått i skolan pluggat matte typ varje dag fml. I torsdags slutade jag 12:15 kommer göra det varannan torsdag! ;)
Sen åkte jag till handen och fikade med Linnea :)

Uppdaterar om vad som händer ikväll senare för nu måste jag äta frukost städa och duscha PUSS