Happy Halloween

Berättar förhoppningsvis om mina senaste dagar imorgon PUSS! 

Mitt rum


Planer

Idag vaknade jag runt 12 av att syrran skulle upp till jobbet. När hon har jobbat klart ska vi dra och kolla på ett par skor vad får ni se sen! Hoppas jag gillar dem och så bara för annars tänker jag inte köpa ;) Hehe nehä? 
 
Efter det vill min syrra äta thaimat i vendelsö men jag är inte alls sugen även fast hon sa att hon kunde bjuda mig sötis! :)
 
Får se vad som händer sen på kvällen, jag och Emelie kanske ska hem till Jessika efter middagen eller nått.
 
Nu ska jag iallafall spela in en video. Har försökt 2 gånger redan men det funkar inte att ladda upp så jag ska göra en ny lite kortare. Håll utkik! 
 
Måste plugga en stund också innan jag drar puss hörs strax! 
 
 

Untitled Video


Kväll i stan

Tja bloggen! 
Just nu sitter jag och bloggar medan Linnea lockar mitt hår :) Vi ska nämligen in till stan och först äta middag och sen gå på bio! NICE!! 
Jag lockade och sminkade henne lite tidigare idag så nu är vi båda fixade ;) Kanske kommer ett videoinlägg sen också ;) 
 
Bitchkram ska vi se!

Portod1321 - tips

Jag tycket att alla ska ge denna serie en chans! 
Portkod1321 går på svt play och det kommer ut ett nytt avsnitt varje tisdag, ett minus är att varje avsnitt e väldigt kort unigefär 10 min. 
 
Jag följer den och rekomenderar starkt!

Pll


Fuck

Hade planerat och gjort en rolig video med favoriter men ni ser ju bilden


Dans

Tja står vid torvalla och väntar på Linnea nu ;) hon kommer med bussen typ nu. Ska på dans woop woop


23:58


Untitled Video


Pysslat


Untitled Video


Fredag!!


Plugga


McDonalds

Sitter på donken nu och äter mcflurry twix ;) med Linnea sen blir dans!
Bilden ser äcklig ut hehe


Dagens


Kram

Nu säger jag och tindra godnatt! Vi hörs imorgon :)


Tiger

Igår satt jag och pysslade ite med mitt konads sätt. BLev tiger och dem ser mycket bättre ut i verkligheten!

Tv pogram

Jag kollar inte på tv så ofta längre. Sitter ju vid tv ganska ofta men det är bara 3 pogram som jag verkligen följer.
Solsidan, Svenska Hollywoodfruar och Ung och bortskämd. Älskar dem tre jävligt mycket ;) Ni borde också ta och kolla om ni inte redan gör det. Solsidan -söndagar de andra 2-tisdagar.
 

70 min

Hej bloggen ska gå till bussen om typ 1 timme och åka till skolan. Jag har bara en lektion idag då alla mina lärare är på kurs ;) så jag ska bara vara i skolan i 70 min och göra grupparbete SLAPPT !! :D


Godnatt

Jag måste sova nu kommer typ få 5 timmars sömn. Bloggar import
Hon och säkert en videoblogg också puss!


Untitled Video


VideofyMe

 
 
Som jag sa i videon så är detta ett test. Jag lyckades ladda upp videon på VideofyMe men inte direkt därifrån till bloggen! Någon som vet hur man gör? Jag tryckte på share så vi får se om denna kommer upp dubbelt då jag nu har kopierat koden och klippt in den på datan :) 
Måste lära mig!!
 
Komentera om ni vill se någon speciell video där jag visar eller pratar :)

Två

Har ni hört Loreens nya låt? Jag tycker att det är väldigt bra faktiskt och så klart gillar jag Rihannas låt Diamonds också :) 
 
 

You must like spikes

Jag bara ÄLSKAR nitar! Hur snyggt är det inte på en skala 1-10? :)

13 oktober

Idag runt 11:30 åkte jag och Linnea mot handen. Vi satte oss inne på biblioteket för att plugga. 
Det är fan inte okej att plugga på en lördag men jag fick lite gjort och jag satt ju där med Linnea och godis + läsk så det funkade! 
Jag känner att jag har jävligt mycket att göra just nu jag njuter liksom inte av helgerna... Hoppas att det blir bättre om nån vecka! 
 
När vi satt där inne och pluggade idag så blev vi sugna på något så först spran Linnea upp till Centrum och köpte godis sen var det min tur och jag kom tillbaka med en cheesburgare och läsk haha tjockisar ;) Eller nja så mycket var det ju inte.
Efter pluggadet i typ 3 timmar gick vi upp till centrum och kollade lite i affärer, hittade inget tyvärr. Sen kom Linneas pappa och de åkte till hennes handbollsmatch medans jag åkte hem.
 
Kan inte lägga ut en bild som jag tog på Linnea för den blir jätte liten :( !!

Senaste på Instagram

Jag har börjat med en lista på Instagram där jag lägger ut bilder varje dag;) så ifall ni vill se så kan ni gå in där och kolla. Jag lägger ju självklart upp andra bilder också jag heter iallafall anngelicas på Instagram ;)
Här är de senaste bilderna:

Anngelicas


Sent

Tja jag har nyss kommit hem från skolan pust! Slutar 16:15 på fredagar men var inte ute från skolan förs 16:47 typ! Jag hade prov så vi satt kvar lite. Har hämtat tindra från dagmatten också. Jobbigt att sluta sent men får väl njuta framför tv ikväll ;)


Friday

Fredag !!;)
Dagens outfit 👇


Trött och sliten

Har pluggat hela kvällen Och äntligen känner jag mig hyfsat nöjd med min plugginsatts ;) just nu sitter jag i soffan och äter en macka med skagenröra <3


Video

Jag spelade nyss in en video på videofyme eller vad det heter? Men det funkar inte att ladda upp!! Nån som vet hur man gör efter man tryckt på studio eller upload ;) kommentera då!

Jag måsta verkligen plugga till mitt historia prov som jag har imorgon. Råkade somna när jag pluggade som ALLTID så nu måste jag sätta fart :)

Uppdaterar mer snart och en video kanske kommer!

På bilden är jag helt foreveralone i hissen i skolan haha var tvungen att gå före dem andra hade bråttom ;)


????

Tar typ sånna här mobbade kort varje dag...? ;)
 
 
 

Svar på tal ♥

isa Om: Plugga med godis
gud va fint hår du har! är det så naturligt? :)
 
Svar: Tack så mycket! Nej jag har inte så naturligt men ibland önskar jag det ;) Mitt hår är inte rakt och inte jätte lockigt lite mitt i mellan ;) Kram!

Lite nytt!

I lördags var jag och syrran i port. Jag hittade inte något speciellt förutom ett läppstift för 10:-!! Super billigt! Sen köpte vi godis, två chipspåsar och 2 dippar till kvällen tjockisar då vi kollade på nån film där det var några rämmande människor som fasrnade i en hiss. Riktigt bra faktiskt :)
 
På söndagen var vi i Handen centrum en snabbis och jag köpte äntligen ett par nya jeans och en fin tröja. Älskar båda förutom att byxorna är lite stora.
 
 
 

Uppdatering

Tja länge sen jag vet! Ni vet ju redan varför om ni läst min blogg regelbundet. 
Idag ska jag slänga in några inlägg iallafall. (Jag skrev ju för någon dag sen att jag skulle blogga mer från mobilen men det blev inte så. Min Blogg.se app fuckar sig ibland och nu gjorde den det så jag kunde inte publicera de inläggen!)
 
Idag i skolan hände väll inget speciellt vad jag kommer ihåg.. Helt ok dag förutom att vi hade sen lunch så min mage ville inte vara tyst på lektionerna innan lunchen ;) Hehe.
Efter skolan åkte jag direkt till Tindras dagmatte. Jag har inte berättat det tror jag men vi har fått en vatten läcka så några byggare ska riva och sedan fixa vårat badrum. Duscha får vi nu mera göra i tvättstugan hehe ;) Men eftersom de går ut och in här på dagarna så kan inte Tindris vara hemma så hon går hos en dagmatte där även en hund på pappas jobb är ;) 
Dit åkte jag efter skolan och hämtade hem min sötnos. Det är som att hon har börjat på dagis :)
 
Nu sitter jag i soffan och måste göra några inlägg till innan jag börjar plugga historia. Har prov på fredag. Imorgon kommer jag inte hinna plugga så mycket eftersom jag har dans så idag måste jag försöka göra lite matta reperation också.. :/ 
 
Igår var vi iväg och trimmade (klippte) Tindra. Hon blev jätte fin och söt♥ Medans hon blev klippt åkte familjen iväg och åt middag. Kicklingspett med jordnötssås och sushi mmm :)
 
Igår ♥
 
 
 
 
 
 

Handen C och Port73

Tja idag/ikväll ska jag försöka uppdatera bloggen lite + kanske fixa ny design! 
 
Snart ska jag iväg till Handen centrum med syrran där hon ska fixa en grej på Stadium sen drar vi direkt till Coop/Port73 där jag ska kolla på smågrejer hehe ;) PUSS!! 
Bloggar när jag kommer hem.
 
Bild från i onsdags på mig och Linnea <3