Sky

Fly high up in the sky
and leave all the past behind
Tumblr_lt2svzdae31qzfya1o1_500_large

Eart hour 2012

Släck lamporna 20:30 - 21:30 idag! :)

Bubbelgum

Tja bloggen! Just nu står jag och tuggar tuggummi (som vanligt) kbry? ;) Hehe nej men jag ska ta och städa rummet och sen chilla nere i vardagsrummet med godis :) Asså tråkigt inlägg!
Kommer ett inlägg direkt efter detta!
660617_ne5q6372xr_large

Fredag

Sorry för uppdateringen men jag har haft fullt upp med skola osv.
-
Idag har varit en rätt rolig dag ;)
Var i skolan, hade spanska prov (gick inte så bra), Engelska nationella muntligt (gick rätt bra). På bilden gick jag och tjejerna in i vårt favvo rum och satt på hög musik och börja dansa HAHA ;) Kul!
Hade slöjd också, gör en bandaeu (stavning?) topp. Nice!
Hehe idag på so:n så hade min lärare sin lilla dotter med sig, skit söt :) Alla i klassen pratade lite sen sa lilltjejen ba: Mamma och då blev alla tysta och hon ba...jag har ritat en apa HAHAHAHA garva ihjäl ;)
-
Efter skolan gick jag och Nennie upp till Handen Centrum och åt donken (idag igen...) Sen  följde jag med Nennie upp till ett ställe sen blev det centrum igen :) Haha ingen fattar men a..hamstrar,skor,glass,garv ;) Hehe.
-
Puss hörs senare! :)

Grattis på 1-års dagen tjejen! ♥

Idag fyller världens bästa Tindra 1 år!♥
Sommras <3 Älskar dig!!!

Gårdagen

Tja bloggen. Igår efter skolan åkte jag hem till mig och packade lite för sedan drog jag till Emelie för att sova där :) Vi hade tänkt gå på Kina restaurang (buffe) så jag,Emelie och Jessika drog iväg och åt middag där ;) Sen sov alla tre hos Emelie :) Eftersom vi har ledigt hela dagen idag för att alla i vår skola har utvecklingssamtal så var det ju lill fredag igår.
Mitt samtal börjar 17:00 så har några timmar till att slappa ;)
Ha det bra vi hörs snart igen!

Typ 1 års gammal bild från arkivet ;)


Svar på tal ♥


Anonym om Videoblogg om Norge:
angelica sluta gör jävla videobloggar där man ändå inte hör ngt, då kan du lika gärna bara lägga in bilder. ta din kamera o filma elr höj ljudet på webbcameran, dedär e bara onödigt och pinsamt. vet att du älskar mej XOXOXOXOXOXOXO ///////äckelboris
(PS, nu märkte jag att man inte ser ngt när man skriver in namnet när man ska kommentera DS)<3

Okej syrran <3 HAHAHA! Ska sluta men det tar så jävla lång tid att ladda upp från kameran ;) Jag är lite bekväm av mig...

Restaurang

Sitter på restaurang med Emelie i Jessika ;) gött! Måste bara säga att jag älskar blogg.se apelem på IPhone ;)


Resten av söndagen ska jag....


Premier grillning

I går kväll grillade vi för första gången i år! :) Älskar verkligen GRILLAT!! :D Så gott!
Blev grillad kyckling med ungspotatis och tzatziki SOMMAR;)
Google bild.

Direkt kopierat. fredag och lördag

Direkt kopierat från Linneas blogg (hoppas det är okej, du fick en länk ;) )
(allt här nefan är skrivet av Linnea därför är jag hon ;) hehe :) 


Jappjapp, bilderna här ovan symboliserar min fredag kväll & lördag. Eftersom jag inte bloggat så jättetydligt dem här dagarna kan jag väl passa på nu mitt i natten när jag egentligen behöver sova för imorgon. I allafall, ni vet ju att jag & Angelica var i Handen och shoppade i fredags. Efter vi varit där åkte vi hem till mig, & tog foton på de nya kläderna som jag redan lagt upp. Sen vid 9 kom vi på att vi ville sova över, så vi tog en promis till Konsom för att köpa godis och andra festligheter för kvällen. Sedan därifrån tog vi bussen hem till Angelica. Där hade vi hemma spa, så vi snacka tjejsnack, åt godis, cheeseballs och drack fanta & sjöng som galningar inne i hennes badrum mitt i natten, bara sådär. När vi kom upp ur badet var klockan kvart över 12, så undra hur många vi väckte med vårat skrik?! (; Aja, vi började fixa med min madrass, satte på oss myskläder, fixade håret i flätor osv. Sen satte vi på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter, men det var i allafall bra. Men kanske inte tillräckligt, för vi somnade både två i ungefär filmens halva. Utan att ha borstat tänder, pytt om till pyjamas mm.

Vi vaknade runt 9-10, och kollade klart på resten av filmen. Sen gick vi ner & åt frulle, fast åt inte så mycket eftersom jag hade proppat i mig cheeseballs några timmar tidigare. Sen fixade vi oss, och sedan drog vi hem till mig. Och den här gången så skjutsade hon mig (eller kanske jag henne) istället för att ta buss. Det kan bara tyda en sak, VÅÅÅÅR! :D Aja, när vi kom hit så fixade vi Dumles utomhusbur som vi köpte förra året jag & mamma. Sedan så tog vi ut lilla Dumle i svala värmen, och gissa var han var nyfiken. Sedan gick vi in, och jag (och lite Angelica) påbörjade världens storstädning. Bytte sängkläder, fixade i gardeoben, tog bort alla prylar från skrivbordet, bytte Dumles hela bur, damma & damsög. -Uuuh! Sedan gick vi ut och tog cykeln med oss. Drog till någon lekplats inte så långt bort, och var typ där & skratta & hade det kul! Sedan ville några småkillar (typ i 7årsåldern) att vi skulle spela fotboll med dem, så varför inte?! Efter kom några andra killar som också ville bvara med (denna gång i 11årsåldern) så det fick dem väl. Efter ett tag var vi väll tvungna att gå hem eftersom middag, men jag & Angelica sågs endå efter det. Denna gång drog vi tillbaka till lekplatsen & "fotbolls"planen. Där var några andra killar med rullskridskor, som typ körde innebandy. Eftersom vi inte hade något att göra så bjöd vi in oss till dem, genom att ha hög musik, dansa, cykla på plan, osvosv. :D Tillslut fick vi vara med & spela, fast med ingen klubba. Alltså bara med fötter. Gick endå bra, vi vann!


Sedan drog vi hem till mig, & gjorde inget speciellt. Bara en hemgjord drink som blev gooood! :D Mer om den + bild imorgon. Nu ska jag sova, puss! (Ps. Plus till dem som orka läsa allt, och en extra stor plus till den som skrev allt)! :D♥

Vår Nytt!


Knytlinnen- GinaTricot- 79:-


T-shirt- GinaTricot- 149:-
Jeansväst- GinaTricot- 199:-


Kortärmad blus- GinaTricot- 149:-


Mörk rosa bandeau- BikBok- 129:-
Korall rosa bandeau- BikBok- 129:-


Hejsan!
Åkte till Handen C med Linnea direkt efter skolan :) Eller a jag väntade ute en stund men fick ändå kuta till bussen sen HEHE ;)
Hittade lite fina vår kläder som var det ända man ville kolla på i det här UNDERBARA vädret!

Puss o hej, vi ses senare :)


Videoblogg om Norge

Orkar ni kolla..inte så intressant, är inge bra på att göra videinlägg för känner mig as mobbad att sitta och prata med mig själv? ;)
BILDER KOMMER SENARE! ;)

Hemma i Sverige!

Har kommit hem från Norge nu och har precis duschat. Ska kolla ikapp alla missade Bigbrother avsnitt mm så jag blogar och lägger ut bilder nån annan dag PUSS :)

Fisk

Hej Hej bloggen! Bloggar från jessikas telle nu ;) sitter i matsalen och har ätit äcklig fisk.. Ska göra prov efter sista lektionen idrott. Sen blir det att skynda hem o sen åka till tandläkaren ;) Hata! Måste packa också tjao!!


Sjuk?

Tja bloggen imorse när jag vaknade mådde jag skit. Var helt yr och illamående så kunde knappt stå upp. Vet inte vad det är för är inte magsjuk eller nått? Jag kan få sådär ibland :(
Så jag missade ett Nationellt No prov idag, fml skit jobbigt att göra det nån annan dag... Måste typ göra det imorgogon för sen åker jag till Norge och då kanske dem säger att jag inte får!
Men det borde lösa sig.
-
Är fortfarande yr i kålan och har suttit framför datan exakt hela dagen och tänker fortsätta med det ;) Det jpbbiga var bara imorse när jag fixat mig och allt...sen sprang jag till en buss för mådde lite bättre och ville göra provet och sen dra hem..men nej, då missade jag den sena bussen och gick hem igen.
-
Jaja nu vet i nu ska jag väll sätta in mina pommes i ugnen ;) Bombar alltid med mat när jag e hemma och har tråkigt.
Just nu Not So Happy

WTF?

Haha var tvungen att lägga ut den här ;) Man hör intee vad jag säger men haha fan vad ful!! ;)
2 hälsningar i slutet också ;)
MOBBAD!!

Till Emelie

13,2 cm på längden & 5 cm på bredden. Lagom? Komentera om jag ska göra om då kan jag göra 2?Annars gör jag en lika dan till.

Trysil 16-21

Måste berätta en sak för er.. Nu är det nästan helt klart att på fredag till tisdag åker jag till Norge/Trysil med Linnea Sundström och åker skidor! :D WOHO! BLir 3:dje gången tror jag;) Åker med hennes släkt och familj så utan mammi o pappi då då ;) Nice hehe! Ja men det e NICE att vara där i deras mysiga stuga + vara ledig från skolan.
Men måste bara få godkänd ledighet av skolan men det fixar sig nog ;)
Förra året?
Puss Puss nu vet ni att jag kommer ha kul!

VÅR!!!

Hej bloggen! Har lagat middag + ätit upp den nu ;) Hehe!
Japp som rubriken säger - VÅR. Idag var det riktigt varmt mot vad det varit på sistånde. 11 grader i skuggan var det tidigare! :D Lycka!
Så idag blev det skinnjacka och converse :)
Bloggar mer strax!


Nice! Google bild.

2 min kvar

tills Bigbrother börjar! ;) Hehe beroende tjej här inte...

Buttericks

Hej! Idag åkte jag in till stan med Emelie för att köpa kläder til spexfotot på tisdag. Köpte lite saker till det inne på buttericks :) Visar inte nu, hemlis så ni får se på tisdag eller nått :P
Jaja nu ska jag typ städa lite och sen hjälpa mamma och pappa lite med kontoret som ska renoveras :)

Euphoria

Loreen - Vinnare av svenska melodifestivalen 2012. Tycker rätt låt vann, det finns verkligen en kännsla i refrängen ;) HAHA ähh?

Nyheter - Gina Tricot

Hann inte göra nått collage men här har ni några finfina kläder från Gina :)

Gäster

Tja bloggen! :) Ikväll kommer Magnus, Sylvia och Kendra hit och käkar middag :) Så snart ska jag ta och hoppa in i duschen. Bloggar mer senare med kanske lite kläder under kategorin nyheter ;)

Är med i tävlingen på Sabismode.se

TAVLING

Slapp

Hehe måste bara säga att jag slapp vara ute med barnen idag blev kvar innte med några småttingar istället ;) Brukar tycka det är kul men idag var det så KALLT!
Intressant inlägg här! ;)

Taggad nja...

Hej bloggen!
Ska snart dra i väg till praktiken igen. Men asså jag är inte taggad på att vara ute i 2 timmar idag :/ Kallt. Aja så är det.
Måste äta nu puss!

Ett måste till sommaren

Måste köpa mig mins en bandeau topp till sommaren. Tänk med ett virkat eller vanligt stort linne och ett par snygga jeansshorts och till det låga vita converse! ;) Hehe med en glas i handen på en skateboard HAHA drev med det sita ;)

5 min

Drar till dagiset om 5 min så vi hörs senare :) (just nu↑)

Webbkameran hehe


Recept - Smuliga havrerutor med topping

Har gjort sedda godbitar nyss och dem blev faktiskt jätte goda. Eller asså smaken var inte så speciell men det var därimot konsistensen ;) Hehe gott i allafall.
Super enkla och går super fort att göra! Så tips om du vill göra något som går fort.
RECEPT:
Ingredienser

4 1/2 dl snabbhavregryn
125 g smör, smält
1 1/2 dl strösocker
1 ägg


Gör så här

1. Värm ugnen till 200°. Blanda havregryn, smör och socker i en skål. Rör ned ägget.

2. Bred ut smeten på bakpapper på en plåt.

3. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter. Skär kakan i rutor.

Tips: Enligt mig ser dem lite trista ut, så varför inte piffa upp rutorna lite? Dekorera med hackade plommon och tranbär.

Bak

DAgs att baka nu ;) Hehe är sugen på nått gott. Orkar inte göra något avancerat eftersom jag vill ha NU! :)
Blir smuliga havrerutor (aldrig testat) Jaja tjaoo! Recept + eventuella bilder kommer sen.

Fix fix

Tja bloggen!
Har fixat klart nästan allt ska bara borsta tänderna och kanske göra en fläta i håret.
Drar snart till min små ungar ;)
Ha en bra allesammans :)


Älskar dis syrran♥ Såhär såg väl jag ut på dagis ;)

One more time

Har fixat lite på bloggen igen! ;)
Komentera gärna vad ni tycker kommer kanske göra om den yttligare en gång? :)

Maten i ugnen

Håller på med dagens middag nu ojoj måste rusa puss :)

Var tvungen!

Åhh så fint! Var tvungen att lägga ut den hoppas det är okej? :)
Sjukt duktig Alexandra Pallin som jag åkte skridskor med för ett tag sen om någon minns ;)
Du är skit duktig så du vet :) Ryser!

Hola!

Vet att jag glömde det uppåner vända ! i början av rubriken ;)
-
Hemma från första dan på praoen nu. Var där vid 08:00 och var lite pinsamt i början, ne jag e inte blyg..eller? Sen gick alla barn och fröknar ut och då blev det rätt roligt eftersom jag tog för mig och hjälpte barnen med gungor,vantar,bråk,cyklar osv ;) Efter vi varit ute i typ 2 timmar var det lunch kyckling med curry och ris. Sen var det lek ;) HEHE jag lekte också och byggde ett torn med några killar som nuddade taket ;) HEHE
-
Jaja sen efter en stund skulle kidsen sova och då fick jag 30 min rast. Gick hem o hämtade innetofflor. Kom tillbaka i tid och då hade bara 3 barn vaknat så byggde lego med dem... Haha en kille blev skit sur när vi byggde ett hus för jag sa att han gjorde fel.. ;) Sen vaknade resten av barnen i sin egna ordning. Åhh det var en jätte gullig pojke som vaknade sen kom han ut och gick o la sig i min famn och typ somna :) AS SÖT! ;) - Sen var det mellis och sen fick jag gå hem :)
-
Lyckad första dag på prao veckan! Juste min handledare var sjuk så fick en annan som jag hade som lärare när jag var liten på det dagiset ;) Haha och hon kommer ihåg vem jag var ;)
-
Imorgon och resten av dagarna börjar jag 9 och slutar 15 :)
Slumpad bild!

prao

ser ni vilken sida somär plattad och inte ? :) ska snart iväg till dagiset:)

Test

Testar lite bara

Klart

Har fixat designen nu. Om du inte ser den tryck på uppdatera knappen ;)
Kommer fixa smågrejer senare :)

Design

Ny design...Håller på med en ny design  på bloggen håll ut ;)

Om vecka 10

Vecka 10 alltså på måndag till fredag efter denna helg ska jag praoa :) Sökte till Maxi men det var fullt så blev ett dagis här i närheten. Blir nog rätt chill ;)
Tror det kan bli kul bara inte barnen är skit jobbiga... ;)
Jaja nu vet ni!

Vår garderob!

Här kommer bilderna på det jag shoppat under de sista dagarna på lovet :) Inte så mycket kanske men syrran köpte mycket som jag kommer låna hehe.. Men ingen bild på de kläderna.
Stickad tröja med guldkrage HM - 199:-

Leopard blus Manhattan - 149:-

Vit transparent skjorta GinaTricot - 199:-

Svart tröja med nitar GinaTricot - 199:-


Älskade skinnjacka GinaTricot - 600:-
Vita låga "converse" skor Skopunkten - 199:-

Och allt är somvanligt snyggare i verkligheten och på! ;)

Strålande sol

Tja bloggen! :)
Sitter ute på inglasade altanen i bara vanliga kläder, ingen jacka! :) WOHO! Det är varmt som ffan eftersom det är glas ;)
VÅR <3
Snart kommer inlägget med kläderna jag shoppade men kameran hann inte ladda klart igår o jag har inte fixat det än ;)
Jaja vi hörs strax nu ska jag upp och sätta den på laddning:)
Jag vill ha sommar!!!!

Sämst men måste uppdatera

...hoppas ni hör,mitt ljud suger ;)