Dagen!

Förlåt för dålig updatering, jag har varit ute hela dagen! :)
Tänkte berätta om dagen och som ni kanske har läst så sov Linnea.S hos mig igårnatt/inatt (vet inte vad man säger
)
Mamma väkte mig vid åtta eftersom jag och Julia skule passa Tindra. Min syrra Julia skulle iväg till Farsta så jag gjorde upp en deal, hon tar morgonen och jag resten av dagen ;) Så jag och Linnea fick sova ett tag till typ till 11.
När vi gick upp sen så åt vi nudlar till frukost/lunch och sen fixade vi oss. Sen gick vi ut och mötte lite folk. Jag hade Tindra med mig och hon var så snäll så :)
När vi hade varit klart med folket åkte vi till Handen C och gick runt lite utanför ;) Asså vet inte vad vi gjorde riktigt ;)
Sen typ vid halv 5 kom Julia hem från farsta så jag lämnade Tindra hemma och jag och Linnea åkte till Flatenbadet och träffade några killar. Ja vi gjorde det man brukar göra vid ett bad.... badade. Vi badade och hoppade från klipporna nice! Innan vi skulle dra så vi en jävla äckel gubbe som stod och runka på en klippa! Asså man kanske inte tar upp sånt på bloggen, förlåt ;) Men fyfan vad vidrig.
Jag kom hem runt halv 9 och sen dess har jag bara kollat på tv och ätit middag,godis,jordnötter och druckit nån drink (alkoholfri såklart!) :)
Nu vill Julia att jag ska fixa leopardnaglar på henne men vet inte om jag pallar ;) Vi får se!

Hoppas ni orkade läsa allt! :)

Vi hörs mer snart med dagens låt mm.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback